کدهای مخفی موبایل
 
درباره وبلاگ


با سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز,امیدواریم که از دیدن این وب سایت لذت برده باشید و با نظرات پربارتان ما را یاری فرمایید. مدیریت وب سایت شهید نیما سرمد
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 127
بازدید کل : 51371
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید



<-PollName->

<-PollItems->

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 127
بازدید کل : 51371
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1





مدت زمان حضور شما در سایت:
شـــــهید نیــــــما ســــــــرمد




 

 

کدهای مخفی موبایل

براي دستيابي به شماره نسخه نرم افزار ، تاريخ ويرايش آن و نوع سازگاري GSM مي توانيد از كد #0000#* استفاده كنيد. پس از وارد كردن اين كد ، اطلاعاتي به صورت زير براي شما نمايش گذاشته مي شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1

خط اول بيانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاريخ ويرايش نرم افزار و خط آخر نمايانگر نوع سازگاري GSM مي باشد (به دليل اينكه " سازگاري GSM " داراي مبحث گسترده اي است و تا حدودي تخصصي مي باشد ، لزا از توضيح آن در اين مقاله صرفنظر مي گردد).

3) پردازش سيگنال:
تلفن هاي همراه NOKIA داراي قابليت منحصر به فردي براي تغيير در نحوه پردازش سيگنال مي باشند. به اين ترتيب كاربر مي تواند به دلخواه كيفيت مكالمه را افزايش دهد و يا اينكه به عمر شارژ باطري خود بيافزايد. براي اين منظور تلفن هاي همراه NOKIA داراي دو ويژكي EFR و HFR مي باشند.

Enhanced Full Rate) EFR) : با فعال نمودن اين ويژگي ، كيفيت مكالمه شما افزايش مي يابد. علت اين امر استفاده از تكنولوژي فشرده سازي جديد ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) مي باشد. اين تكنولوژي سبب افزايش كيفيت صدا با همان نرخ تبادل بيت در تكنولوژي قديمي LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) مي شود. با توجه به اينكه در هر دو تكنولوژي از نرخ تبادل ۱۳ كيلو بيت استفاده مي شود ، لزا اكثر شبكه هاي GSM با اين تكنولوژي جديد سازگار مي باشند. قابل توجه است كه پس از فعال نمودن اين قابليت ، به دليل افزايش پردازش بر روي سيگنال ، نياز به انرژي بيشتري مي باشد ، لزا در حدود ۵ درصد از عمر شارژ باطري شما كاسته مي شود كه البته در مقابل افزايش كيفيت مكالمه نرخ قابل توجهي به شمار نمي آيد و مي توان از آن صرفنظر كرد. براي استفاده از ويژگي EFR كافي است كه كد #3370#* را بر روي دستگاه خود وارد كنيد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي EFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #3370# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت. استفاده از EFR به كاربران توصيه مي گردد.

(Half Rate Mode) HFR : با فعال نمودن اين ويژگي ، از كيفيت مكالمه شما كاسته شده و در عوض به ميزان ۳۰ درصد به عمر شارژ باطري شما افزوده مي گردد. استفاده از اين ويژگي تنها زماني توصيه مي گردد كه شارژ باطري تلفن شما بسيار محدود مي باشد و لذا نيازمند آن مي باشيد كه در مصرف باطري صرفه جويي كنيد. براي فعال نمودن اين ويژگي تنها كافي است كه كد*#4720#روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي HFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #4720# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت.

در پايان اين بخش متذكر مي شوم كه كدهاي پردازش سيگنال ممكن است در بعضي از گوشي هاي جديد NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است كه در اين سري از گوشي ها ، ويژگي هاي EFR و HFR به صورت اتوماتيك كنترل مي شوند و نيازي به دخالت كاربر براي تنظيم آنها وجود ندارد و لزا پس از وارد كردن كد هاي فوق هيچ عكس العملي را از گوشي نخواهيم ديد.



4) نمايش وضعيت SIM Clock :

هر تلفن همراه براي اعلام وضعيت خود در شبكه ، به طور مكرر اقدام به ارسال پالس هاي منظمي مي كند. با توجه به اينكه ارسال هر پالس نيازمند مصرف انرژي مي باشد ، لزا مي تواند از عمر شارژ باطري بكاهد. براي اين منظور ويژگي خاصي براي شبكه هاي GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن هاي همراه را از ارسال اينگونه پالس ها باز دارند. تلفن هاي همراه NOKIA داراي اين قابليت مي باشند تا كاربر را از وضعيت شبكه GSM و پشتيباني آن از اين ويژگي ، مطلع سازند. فعال بودن اين ويژگي مي تواند تاثير به سزايي در مصرف انرژي باطري داشته باشد. براي اطلاع از وضعيت فوق مي توانيد كد #746025625#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. توجه نماييد كه استفاده از اين كد هيچ قابليت خاصي را فعال نمي نمايد و تنها براي آگاهي از وضعيت SIM Clock مي باشد. قابل ذكر است كه شبكه تلفن همراه ايران از اين سيستم پشتيباني مي نمايد.


5) منوي مخفي گارانتي :

در تلفن هاي همراه NOKIA يك منوي مخفي وجود دارد كه حاوي اطلاعات مفيدي براي تعميركاران گوشي هاي موبايل مي باشد. براي دست يابي به اين منوي مخفي ، كافي است كد #92702689#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام شما وارد يك منوي مخفي مي شويد كه شامل گزينه هاي زير مي باشد :

1) نمايش شماره سريال گوشي

2) تاريخ ساخت گوشي

3) تاريخ آخرين تعمير انجام شده بر روي گوشي (البته اگر در گذشته تعميري بر روي آن انجام گرفته باشد)

4) نشان دهنده زمان مكالمات انجام شده با گوشي مورد نظر (اين تايمر را با هيچ روشي نمي توان پاك نمود)

5) ايجاد توانايي برقراري تبادل اطلاعات كاربر (در صورت وجود لوازم مورد نياز)

براي خارج شدن از اين منو ، يك بار تلفن خود را خاموش كنيد و سپس دوباره آن را روشن نماييد.



6) تلفن همراه NOKIA به عنوان ابزار استراق سمع :

ابتدا تلفن خود را بر روي حالت Silent (بي صدا) تنظيم نماييد ، سپس نگاهي به اتصالات فلزي زير دستگاه موبايل (در كنار محل اتصال كابل شارژر) خود بياندازيد. حال پين هاي سوم و چهارم از سمت چپ را به وسيله يك تيغه فلزي به يكديگر متصل نماييد. در اين هنگام نرم افزار موبايل هنگ مي كند و منوي Headset به طور اتوماتيك فعال مي گردد و عبارت Headset بر روي صفحه نمايانگر مي شود. از منوي Headset ، ويژگي Automatic Answer را فعال نماييد. حال گوشي خود را در محل مورد نظر براي استراق سمع قرار داده و از جاي ديگر به آن تلفن كنيد. پس از مدت كوتاهي تلفن شما به طور اتوماتيك ارتباط را برقرار كرده و شما قادر خواهيد بود تا صداي محيط را بشنويد. توجه نماييد كه براي از كار انداختن اين ويژگي تنها بايد دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظيمات پيش فرض كارخانه " برگردانيد.



7) منوي جديد در تماس هاي اضطراري :
با استفاده از اين كد شما قادر خواهيد بود تا با تلفن هاي اضطراري مانند ۱۱۰ ، ۱۱۸ و ... به طور رايگان تماس حاصل نماييد. براي اين منظور كد *3001#12345# را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام منويي در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراري تماس رايگان با شماره هاي اضطراري خواهد نمود. قابل ذكر است كه كاركرد اين ويژگي بستگي به شبكه GSM دارد و ممكن است در بسياري از شبكه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزينه براي برقراري تماس باشيد.



درآمدي بر كدهاي امنيتي تلفن هاي همراه :
به منظور حفظ سيم كارت و گوشي تلفن همراه از دسترسي غير مجاز ، كدهاي خاصي در نظر گرفته شده است. در زير به بررسي عملكرد اين كدها مي پردازيم.

1) Security Code : اين كد بر روي دستگاه تلفن تنظيم مي شود و در گوشي هاي NOKIA به طور پيش فرض برابر 12345 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بعضي از امكانات تلفن را محدود نمود. در گوشي هاي موبايل NOKIA ، اگر اين كد ۱۰ بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت ۵ دقيقه از پذيرش كد جديد خودداري مي كند.

2) PIN Code : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن بايد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت است و به طور پيش فرض برابر 1234 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به سيم كارت و بسياري از قابليت هاي شبكه را محدود نمود. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK خواهيد داشت.

3) PIN2 Code : اين كد نيز مانند PIN بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن مي توان به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد به صورت پيش فرض برابر 5678 تنظيم شده و از ثبت آن بر روي سند سيم كارت خودداري شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به اين كد تا حال حاضر مي باشد. شايد در آينده اي نزديك با ارائه خدمات جديد از سوي شركت مخابرات ، اين كد نيز به صورت فراگير اعلام گردد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بسياري از امكانات شبكه را محدود كرد. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN2 قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK2 خواهيد داشت.

4) PUK Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

5) PUK2 Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN2 قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

6) Barring Password : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي گردد و در هنگام استفاده از سرويس مسدود سازي شماره تلفن ها استفاده مي گردد. براي دريافت اين كد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد.


قابل ذكر است كه تمامي كدها به غير از PUK و PUK2 قابل تغيير مي باشند و بدين منظور مي توانيد از منوهاي مربوطه تلفن همراه خود استفاده نماييد.


8) نحوه آزاد سازي سيم كارت هاي قفل شده بر روي PIN و PIN2 :

همانطور كه بيان شد ، اگر ۳ بار كدهاي PIN و PIN2 را اشتباه وارد كنيد ، سيم كارت شما بر روي كد اشتباه قفل مي گردد و ديگر نمي توانيد از آن استفاده كنيد. براي آزاد سازي سيم كارت از قفل بايد به كدهاي PUK و PUK2 آگاه باشيد.

1) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK در كد زير ، تنها PUK Code ثبت شده بر روي سند سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN ، كد PIN جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN Again ، كد PIN جديد را تكرار كنيد.

**05*PUK*New PIN*New PIN Again*#



2) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN2 : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK2 در كد زير ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روي سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN2 ، كد PIN2 جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN2 Again ، كد PIN2 جديد را تكرار كنيد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:54 ::  نويسنده : محمدعلی